ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Λένε πως ο ανταγωνισμός βελτιώνει την επίδοση! Σοφή ρήση, αλλά στην περίπτωση της Öhlins, ο ανταγωνισμός όχι απλώς βελτίωσε αλλά πρωταρχικά δημιούργησε το ίδιο το αντικείμενο. Η εταιρία από την πρώτη κιόλας ημέρα που δημιουργήθηκε, είχε και έχει έναν και μοναδικό σκοπό: Τη νίκη στους αγώνες σε κάθε μορφή τους.

Από το πρώτο απλό σχέδιο στο χαρτί του Kenth Öhlins πίσω στο 1976, κατευθείαν στον υπολογιστή του σήμερα, όπου σχεδιάζονται τα πραγματικά αριστουργήματα τεχνολογίας, η κάθε μονάδα Öhlins έχει δημιουργηθεί για να σας δώσει το συνολικό έλεγχο, ακόμη και στην πιο ακραία επίδοση του οχήματος σε οποιοδήποτε έδαφος.

Δεδομένου ότι οι μηχανικοί μας λένε ότι «το έδαφος δίνει καλύτερη έλξη - πρόσφυση από τον αέρα», κάθε σχέδιο της Öhlins έχει μία καθορισμένη αποστολή: να κρατήσει το όχημα σε διαρκή επαφή με το δρόμο, μεγιστοποιώντας την πρόσφυση, βοηθώντας το έτσι να ξεδιπλώσει την ταχύτητα του, απλοποιώντας ταυτόχρονα τον έλεγχο του οδηγού, καθώς είναι γνωστό ότι ένας οδηγός που νιώθει άνετα πάει γρήγορα και κουράζεται αργά!

Εδώ να σημειωθεί ότι κάθε ομάδα που βλέπετε να χρησιμοποιεί Öhlins, το κάνει αυτό από επιλογή της και μόνο καθώς ο Kenth Öhlin (ήδη πριν από πολλά χρόνια) είχε πάρει μια ιστορική απόφαση, ότι η εταιρία του δεν θα έδινε ποτέ κανένα προϊόν δοκιμαστικά και δωρεάν σε οποιαδήποτε αγωνιστική ομάδα. Ούτε ένα πράγμα. Έτσι, το γεγονός ότι τόσες πολλές ομάδες επιλέγουν αντί για τις κάθε λογής «δωρεάν» προσφορές να πληρώσουν για τα προϊόντα Öhlins ίσως να σας δίνει μία εικόνα για την ποιότητα και τις δυνατότητες των αγωνιστικών αναρτήσεων Öhlins.

Πάνω από 200 παγκόσμιοι τίτλοι έχουν επιτευχθεί με Öhlins, και πολλές χιλιάδες θέσεις σε κάθε λογής βάθρο ανά τον κόσμο. Αμορτισέρ Öhlins θα συναντήσετε σε κάθε κατηγορία οχήματος από αυτοκίνητα τουρισμού έως Indy 500 και από τους πρωταγωνιστές του WRC έως τον κόσμο των Superbikes.

Σε κάθε περίπτωση συνεργαζόμαστε στενά με το τεχνικό τμήμα της κάθε ομάδας σε μια διπλής κατεύθυνσης ροή πληροφοριών που μας επιτρέπει να αναλύουμε τα στοιχεία και να αξιολογούμε την απόδοση. Η κάθε παρατήρηση αξιολογείται και αξιοποιείται. Αυτό ανάγεται και αναλύεται εκ νέου σε αρχικό επίπεδο σχεδιασμού και υλοποιείται με τη δημιουργία νέων προϊόντων καθώς επίσης και με τη συνεχή βελτίωση των υπαρχουσών γραμμών παραγωγής. Το Motorsport σημαίνει τα πάντα για μας. Είμαστε αφιερωμένοι αποκλειστικά στην τεχνική υποστήριξη και την εξέλιξη μέσα από τους αγώνες. Μία ομάδα υπαλλήλων ενημερώνει τακτικά τους σχεδιαστές μας για αποτελέσματα κατευθείαν «από την πηγή» αλλά και την αίσθηση του κάθε οδηγού ώστε να εξασφαλίσει ότι ο κάθε πελάτης Öhlins, είτε είναι εργοστασιακή ομάδα του Le Mans είτε ένας απλός ιδιώτης απολαμβάνουν εξίσου το μέγιστο της απόδοσης του οχήματος τους.

Για την Öhlins, σημαντική (ίσως σημαντικότερη από τα νούμερα) είναι η αίσθηση του οδηγού. Εάν κάτι είναι σωστό για τον οδηγό, οι ξερές στατιστικές μπαίνουν στην άκρη. Ο οδηγός είναι ο σημαντικότερος όλων.

Οι νίκες στους αγώνες μας έχουν διδάξει πολλά, και αυτά τα μαθήματα μεταφέρονται άμεσα στα aftermarket προγράμματα μέσα από τα οποία οι πελάτες μας ωφελούνται από την πραγματικά προηγμένη τεχνολογία που παράγουμε και διαρκώς εξελίσσουμε στον τομέα των αναρτήσεων.

Μην ξεχνάτε ότι όλοι είμαστε οδηγοί, και είμαστε σίγουροι ότι μόλις και εσείς οδηγήσετε ένα όχημα με Öhlins, θα αισθανθείτε τη διαφορά.