ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ

Τελειότητα στην απόδοση. Αυτή είναι η νοοτροπία της Öhlins. Από το 1976 έως σήμερα το έχουμε  επιτύχει μέσω της προσοχής στη λεπτομέρεια και της έλλειψης κάθε μορφής έκπτωσης στην ποιότητα. Κάθε μέρος της διαδικασίας κατασκευής της Öhlins, κυριολεκτικά καθορίζει νέα πρότυπα για την βιομηχανία του αυτοκίνητου. Είτε είναι υλική επιλογή, δημιουργία σχεδίου, μηχανολογική κατασκευή ή ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια που αφορά τη συσκευασία! Μόνο όταν είναι τέλειο ένα προϊόν, μπορεί να αφήσει το εργοστάσιο!

Η νέα σειρά Road&Track μεταφέρει στο «δρόμο»  τα απίστευτα υψηλά πρότυπα της Öhlins στην έρευνα, την ανάπτυξη και την κατασκευή όντας παράλληλα προσιτή στον σίγουρα ενθουσιώδη χρήστη του «δρόμου». Αυτή η σειρά είναι ένα  καθαρόαιμο προϊόν με τη σφραγίδα της  Öhlins. Τα καλά νέα είναι ότι παρά την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που την χαρακτηρίζει, δεν θα χρειαστείτε τον  προϋπολογισμό μιας αγωνιστικής ομάδας για να αποκτήσετε το δικό σας σετ!


Έχουμε παράσχει υπηρεσίες & τεχνογνωσία  σε πολλές από τις κορυφαίες ομάδες στο motorsport, καθώς και σε χιλιάδες ιδιωτικές συμμετοχές σε αγώνες κάθε μορφής. Κατασκευάζουμε μόνο σε μια ποιότητα (την κορυφαία) και κάθε νέος πελάτης είναι τόσο σημαντικός όσο και όλοι οι προηγούμενοι. Κατά την άποψή μας, η σχέση με τον πελάτη δεν τελειώνει με την αρχική πώληση, αντιθέτως, η πώληση του κάθε προϊόντος αποτελεί την απαρχή μιας μακροχρόνιας & αμφίδρομης κοινής πορείας. Παρέχουμε  υποστήριξη αλλά και τεχνικές συμβουλές, για όσο χρονικό διάστημα το χρειάζεται ο πελάτης μας. Αυτή είναι η φιλοσοφία αλλά και ο τρόπος που λειτουργούν ανά τον κόσμο οι μονάδες Öhlins προσδίδοντας σιγουριά αλλά και γνώση περί της καλής και ασφαλούς λειτουργίας των προϊόντων μας.


Τα εγκεκριμένα πλήρως εκπαιδευμένα και εξοπλισμένα κέντρα υπηρεσιών μας, (Öhlins service centers)  μπορούν να κάνουν τα παλαιά σας αμορτισέρ να αποδώσουν όπως όταν ήταν καινούρια, αλλά και με κάποιες αλλαγές να τροποποιηθούν τα χαρακτηριστικά τους ώστε να ταιριάξουν απόλυτα στις απαιτήσεις του προσωπικού οδηγητικού σας στυλ.


Θυμηθείτε ότι η σειρά μας Road&Track δημιουργήθηκε από το πρόγραμμα του Motorsport της Öhlins, όπου κυριολεκτικά η απαίτηση είναι : «ακόμα και το αδύνατο πρέπει να πραγματοποιηθεί», έτσι δεν είναι υπερβολή ότι μπορείτε να αναμένετε το ίδιο ακριβώς επίπεδο ικανοποίησης που παρέχει μια καθαρόαιμη αγωνιστική κατασκευή, και από τη σειρά των αμορτισέρ Road&Track.


Η επιλογή των χρησιμοποιούμενων  υλικών είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες πίσω από την επιτυχία της Öhlins. Κάθε συστατικό, κάθε υλικό, κάθε επιφάνεια που χρησιμοποιείται υπόκειται την κατάλληλη επεξεργασία ώστε να εξασφαλίσει την ανώτατη απόδοση. Το έμβολο αλλά και τα τοιχώματα των αμορτισέρ  είναι φινιρισμένα με μικροϋπολογιστή  για βέλτιστη λίπανση και την επίτευξη του χαμηλότερου δυνατού συντελεστή τριβής. Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι η ίδια για ολόκληρη την γκάμα  των προϊόντων της Öhlins. Χωρίς αυτήν την λεπτή επεξεργασία της επιφάνειας, η υπερβολική τριβή θα μείωνε την απόδοση και τη διάρκεια στο χρόνο της λειτουργίας των αμορτισέρ.


Το ποσοστό απόσβεσης στις μονάδες Road&Track είναι πλήρως ρυθμιζόμενο,  με μία (εύκολα προσβάσιμη) εξωτερική ρύθμιση που συνδέει τη συμπίεση και την αναπήδηση ως μία αναλογική και αντιστοιχημένη κίνηση, πράγμα που σημαίνει ότι στο 99% των περιπτώσεων, τα αμορτισέρ είναι ρυθμισμένα να λειτουργούν έξοχα, ευθύς εξαρχής «από το κουτί» με μόνο μικρές ρυθμίσεις να απαιτούνται για να ταιριάξουν με το αυτοκίνητο ή τη μεμονωμένη διαφορετική προτίμηση του οδηγού.


Παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις στο ζήτημα, το συμπέρασμα είναι ένα: Η άνεση είναι ο Βασιλιάς... Η εμπειρία μας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally επανειλημμένα έχει δείξει ότι οι ταχύτεροι οδηγοί είναι αυτοί που δεν «κοπανιούνται» στις λακκούβες καθώς είναι με το «πόδι στο πάτωμα». Γι'αυτό στην Öhlins η άνεση παίζει πρωταρχικό ρόλο.  Η μέγιστη «πρόσφυση» του κάθε τροχού και το «διάβασμα του δρόμου» αποτελεί το βασικό συστατικό της έρευνας μας και αδιαπραγμάτευτο στόχο μας χωρίς όμως ποτέ να θυσιάσουμε την αίσθηση της άνεσης.


Για το τέλος κρατήσαμε  τη διάρκεια. Η Öhlins είναι Σουηδική εταιρία, αυτός είναι και ο λόγος που η επιλογή των υλικών και των προδιαγραφών είναι τέτοια ώστε  να ανταποκρίνονται στα πλαίσια ενός από τα πιο σκληρά περιβάλλοντα στον κόσμο. Η διετής εγγύηση αλλά και η δυνατότητα πλήρους επισκευής των αμορτισέρ, σε όλα τα Öhlins service points ανά τον κόσμο τα κάνει πραγματικά αθάνατα. Τα αμορτισέρ Road&Track είναι πραγματικά αγωνιστικά αμορτισέρ για καθημερινή χρήση.